Om verksamheten

Guldkanten är en förening för gemenskap och trygghet!

 

Guldkanten ger: Service till äldre och handikappade i det vardagliga livet. Arbetstillfällen för arbetslösa och arbetssökande med nedsatt arbetsförmåga.

 

Guldkantens personal består av personer på hel eller deltid samt några ideellt arbetande. Deras olika kvalifikationer ger brett utbud av praktiska och sociala tjänster. Guldkanten är ett komplement till annan samhällsservice såsom t ex hemtjänsten.

 

Guldkanten arbetar på medlemmarnas villkor, stödjer anhöriga och hjälper till med kontakter med vård, omsorg, myndigheter och samhället i övrigt. Att vara medlem i Guldkanten kostar endast 800 kronor per år.

 

Medlemskap ger tryggheten att bo hemma, personligt och ansvarfullt bemötande av medmänniskor och gemenskap, bl.a vid årliga fester på sommaren och till julen.

 

Guldkantens service och tjänster:

 

Social kontakt: Besök i hemmet, promenader, telefonkontakt, följe till doktorn och frisören, hjälp med inköp. Ingen särskild avgift för medlem.

 

Praktisk hjälp i hemmet: Veckostädning, flyttstädning, snöskottning, gräsklippning och annat trädgårdsarbete samt allt enligt önskemål som ni vill ha hjälp med. Privat personer kan nyttja RUT-avdraget, när vi utför hushållsnära tjänster hemma hos Er!

 

Inköp och utkörning: Varje onsdag kan du beställa varor. (Gäller även icke medlemmar)

 

Administrativ hjälp t.ex deklarationer, ansökningar och kontakt med myndigheter.

 

Övrigt: Tjänster kan även skräddarsys efter särskilda önskemål

 

Har Du/Ni frågor och funderingar, ring så ska vi hjälpa Er att räta ut eventuella frågetecken!